Om Os

Bitcoin Revolution er en innovativ ny Bitcoin-handelsapp, der hjælper med at gøre cryptocurrency-udvekslingsmarkedet mere tilgængeligt for alle. For bedre at forstå appens vision og etos og holdet bag den er der tre store spørgsmål: hvor kom vi fra, hvor er vi nu, og hvor planlægger vi at tage hen?

Hvordan startede Bitcoin-revolutionen?

Bitcoin Revolution-teamet består af folk med en række forskellige økonomiske og softwaremæssige baggrunde. Mange af vores kernefolk har brugt årevis som professionelle forhandlere og har et utroligt indgående kendskab til branchen. Andre kom fra kryptostien og har været stærkt involveret i udviklingen af den digitale og kryptovaluta-verden siden begyndelsen. Til sidst inkluderer vores team nogle af de dygtigste hjerner inden for appudvikling og handelssoftware, som vi nogensinde har set.

Kombineret så vi behovet for, at kryptohandel udviklede sig - for længe har valutaer som Bitcoin været i hjørnet af dem med den rigtige baggrund eller forbindelser og den mest professionelle uddannelse eller penge. Bitcoin formodes at handle om, at folk tager kontrol over deres økonomiske fremtid og er en del af noget globalt – ikke kun de få elite, der har noget nyt at handle med.

Ud fra denne tanke blev Bitcoin Revolution født. Vores grundlæggere var dedikerede til at ændre systemet og hjælpe med at åbne Bitcoin-handel for masserne - hvilket er præcis, hvad vi gør nu.

Bitcoin Revolution i dag

Lige nu støtter Bitcoin Revolution aktivt tusindvis af brugere i deres Bitcoin-handelsrejser. Siden lanceringen af platformen er tjenesten gået fra styrke til styrke og fungerer ikke på det optimale niveau. Hver dag giver Bitcoin Revolution adgang til spændende handelsmuligheder og investeringsmuligheder for folk fra alle samfundslag. Ved at forbinde hver bruger med de bedste kontakter og kanaler hjælper vores platform med at revolutionere Bitcoin-handel.

Hvad er planen for fremtiden?

Hos Bitcoin Revolution ser vi altid mod den næste milepæl. Det ultimative mål er at blive den førende platform for handel med Bitcoin og en industristandard for ekspertise. Der kan ikke benægtes, at Bitcoin har en væsentlig rolle at spille i en ikke så fjern fremtid, og vi agter at blive ombord på turen.

Det næste skridt for Bitcoin Revolution er at vokse platformen og samle et større netværk af handlende og mæglere. Fordi hele vores team er dedikeret til urokkelig ekspertise i alt, hvad vi gør, føler vi os sikre på, at vi kan fortsætte med at udvikle os og udmærke os i denne spændende unge industri.